Haarwerken

Haarwerkspecialist voor haarwerken

Kapsalon Marisa is specialist op het gebied van haarwerken. Heeft u last van haarverlies? Dan adviseren we u op een betrokken, persoonlijke en deskundige manier. Wij hebben zo’n 20 jaar ervaring in het aanmeten en modelleren van haarwerken. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en nemen alle tijd voor u bij de voorbereidingen en bij het kiezen en aanmeten van een haaraanvulling of een pruik. Een adviesgesprek is altijd gratis.

Privacy bij Kapsalon Marisa

Om uw privacy te kunnen waarborgen, hebben wij een aparte haarwerkstudio in onze salon. Komt u liever niet alleen? Neem gerust iemand mee. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om in onze haarwerkstudio te komen, dan komen we u ook graag thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Chemotherapie en haarwerken

Wanneer u chemotherapie krijgt, is het belangrijk dat u in een vroeg stadium met ons in gesprek gaat, zodat wij uw haarwerk zo natuurlijk mogelijk en in overeenstemming met uw eigen haar kunnen vormgeven en modelleren. Het is niet altijd zeker of u haarverlies zult krijgen als gevolg van chemotherapie. In dat geval kunt u een haarwerk reserveren. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In onze haarwerkstudio hebben we maar één doel: ervoor zorgen dat u zich met uw haarwerk zelfverzekerd en op uw gemak voelt.

Parkeren

Voor onze zaak zijn parkeerplaatsen, indien vrij kun je daar tijdens je bezoek gratis parkeren.

kapsalon-marisa-haarwerken

Wordt haarwerk vergoed?

Haaraanvullingen, zoals een pruik of haarstuk, worden uit de basisverzekering gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Vanuit de aanvullende verzekering komt soms nog een extra vergoeding. Dit is afhankelijk van de extra dekking die uw aanvullende verzekering biedt. Wij zoeken graag voor u uit op welke vergoeding u recht heeft. Wel hebben we dan een verwijzing nodig, die u van de huisarts of via de specialist kunt krijgen. Wanneer u deze meeneemt, zorgen wij voor de afwikkeling van de kosten.

Afspraak maken

Wij werken op afspraak tel: 045-5752621. U kunt vrijblijvend voor advies komen,wat gratis is. De afspraak is binnen 5 werk dagen,na telefonische afspraak.
Levertijd binnen 2 dagen, bij standaard maten. Garantie 6 maanden na lever tijd. En de haar werken kunnen 3 tot 6 weken gereserveerd worden, Indien dat nodig is.

ANKO Haarwerkspecialist

Kapsalon Marisa is in het bezit van het keurmerk ANKO Haarwerkspecialist. Dit keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit en integriteit. Haarwerkspecialisten dienen zich aan eisen, regels en procedures te houden om recht te hebben op het keurmerk ANKO Haarwerkspecialist. Daarom worden de haarwerkspecialisten vanKapsalon Marisa hier jaarlijks op getoetst volgens het toetsingsprotocol. Daarmee zijn we ook aangesloten bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken te Den Haag. (SGC).